Ei myöhässä

Kypene hehkuu jälleen, tauko venyi yllättävän pitkäksi, mutta tuskin koskaan on liian myöhäistä puhaltaa taas liekkiin eloa. Kahden viime päivän rautaisannos sosiaalista mediaa sai Qaikun lisäksi innostumaan  taas tästäkin formaatista.

Olin siis Juhon kanssa Tampereella Mindtrek-seminaarissa. Liput sinne saatiin Apps for Democracy Finland kisan kautta, jossa päästiin kymmenen parhaan joukkoon kesällä koodaamallamme Late No More -ohjelmalla. Oltiin jo seminaariin pääsystä aika innoissamme, mutta siisteys ei loppunut siihen, sillä ohjelmamme sai kunniamaininnan Apps for Democracyssa ja voitti TeliaSoneran järjestämän Innovation World Challengen. \o/

Tuli kyllä uskomaton innostusboosti kisamenesyksestä ja seminaarin innostavista esityksistä. Vielä ei oo mitään varmoja suunnitelmia jatkosta, mutta kivaa kyllä ois työstää palvelua vielä niin, että sen sais helposti käyttöön otettavaksi ja kunnolla tarjolle. Tää vois olla juuri sopivan kokoinen projekti testailla pienimuotoista yritystoimintaa vakiohommien ohella – vähän niin kuin aiemmissa postauksissani olikin visioitu.. :)

Advertisement

4 thoughts on “Ei myöhässä

  1. Päivitysilmoitus: Juho Makkonen - Sanainen arkku » Menestystä Mindtrekissä

  2. Wihii, en ollut tiennyt sun blogista, mutta nyt Juhon linkistä opin :) Onhan tämä jo tuttu: http://www.fourhourworkweek.com/ Ihan kaikkia 4-hour work week -oppeja en allekirjoita, mutta kirjassa ja tuolla saitilla on paljon oikeasti ajattelemisenarvoista.

  3. Heh, on iteseasiassa juuri luvussa tuo kirja. :D Ja itseasiassa bongasin sen joskus sun luona jostain kirjapinosta aluperin. Oli siitä kai jotain lyhyttä jutteluakin sillon kuin muistin pistää mieleen et pitää joskus tutustua. Ite voisin sanoa samaa, et en ihan kaikkea tähän mennessä luettua allekirjoita, mut paljon ajatuksia herättää, ja ennen kaikkea uskoa ja intoa sen suhteen, että <40-hour-work-week on ihan oikeesti mahollista järjestää. :)

  4. Päivitysilmoitus: Hyvät ideat eivät huku | Kypene

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s