Ennakointi-innokkuutta

Tänään toteutin hetken mielijohteesta poikkeuksellista aktiivisuutta. Kävelin iltapäivällä koulun kirjaston ohi ja päätin käydä (kerrankin ajoissa) kurkkaamassa löytyisikö sieltä aamulla alkaneen Semanttinen web -kurssin kirjaa. Hyllyssä oli ainoastaan lukusalikappale, mutta päätin kuitenkin selata sen läpi ja tutustua siihen, mitä kurssilla on tulossa vastaan.

Pointtina tästä aiheesta kirjoittamiselle on, että puolen tunnin työllä sai luotua hyvinkin erilaisen ennakkoasenteen juuri alkanutta kurssia kohtaan, kuin normaali ”raahaudutaan nyt sinne luennoille kuuntelemaan, mitä ne käskee tehdä”-toimintatapa. Vaikka lyhyt tutustuminen ei kauheasti konkreettista tietämystä lisännyt, käsitys kurssin sisällöstä tarkentui, ja ennen kaikkea motivaatio ja kiinnostus tuntuu nyt huomattavasti korkeammalta kuin vielä aloitusluennolla.

Saa nähdä onko hetken aktiivisuudella mitään vaikutusta kurssin kulkuun pidemmän päälle, vai kuuluuko tämä samaan naiviin joukkoon kuin muutkin joka lukukauden alussa vielä hengissä olevat ”Nyt opiskelen innokkaasti” -ajatukset. :)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s